about
about
about
about

babagan kita

DEQING YUEBANG GLASS CO., LTD minangka pabrikan sing duwe pengalaman luwih saka 15 taun lan khusus kanggo pengembangan, produksi lan penjualan kabeh jinis Pintu Kaca Pendingin / Mesin Pembeku, Kaca Tempered, Profil Ekstrusi Plastik lan macem-macem aksesoris.
Kanthi luwih saka 8000m2 area tanduran, luwih saka 100+ tenaga kerja trampil lan lini produksi sing paling dewasa, kalebu Mesin Tempered Flat / sudhut mlengkung, Mesin Pemotong Kaca, Mesin Poles Edgework, Mesin Bor, Mesin Notched, Mesin Cetak Sutra, Mesin Kaca Terisolasi, Mesin Ekstrusi, lsp kapasitas produksi kita bisa tekan luwih saka 1000,000m2 kaca tempered, 250.000m2  kaca terisolasi lan profil ekstrusi plastik 2000 ton saben taun.

liyane

langgeng warta

  • 2020-07

    Apa sampeyan ngerti tenan Kaca Tempered?

    Kaca tempered Kaca gelas utawa toughened minangka jinis kaca keamanan sing diproses kanthi perawatan termal utawa kimia sing dikontrol kanggo nambah kekuwatan dibandhingake karo kaca normal. Tempering nempatno ...
  • 2020-07

    Soko sing ora ngerti babagan ...

    Kondensasi Apa sampeyan ngerti manawa lemari es kaca dadi kondensasi (banyu) ing sisih njaba gelas ing wilayah sing asor banget? Iki ora mung menehi tampilan sing ala, nanging bisa nyebabake banyu dadi ...

Warta perusahaan

  • 2221-05

    Pameran

              Pabrik kita melu pameran taun iki, kita nampilake lawang kaca mesin pembeku desain anyar, lawang kaca mesin penjual otomatis, akeh pelanggan teka ing ruang, dheweke nuduhake ...
  • 2221-03

    Pabrik anyar didegake

    Deqing Yuebang Glass Co., Ltd. wis miwiti konstruksi pabrik anyar, sing samesthine rampung ing wulan Desember 2021. Tanduran anyar iki jembaré 15.000 meter persegi. Kalebu rong jubin ...