• Chest Freezer Glass Door with Aluminum Handle

    Pintu Kaca Pewarna Dada kanthi Pegangan Aluminium

    YB Chest Freezer Glass Door kanthi Aluminium Handle nggunakake kaca Low-E tempered float 4mm sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, bukti bledosan kanthi kaca atap mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kasebut minangka bahan pvc kelas pangan sing ramah lingkungan. Geser ngiwa-nengen versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Sliding Chest Freezer Glass Door

    Sliding Chest Freezer Glass Door

    YB Sliding Chest Freezer Glass Door nggunakake nganyari 4mm ngambang tempered Low-E, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Island Freezer Glass Door

    Pulo Kaca Kaca Patio

    YB Island Freezer Glass Door nggunakake ngambang kaca Low-E temperatur 4mm sing anyar, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Island Freezer Glass Door

    Pulo Kaca Kaca Patio

    YB Island Freezer Glass Door nggunakake ngambang kaca Low-E temperatur 4mm sing anyar, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Chest Freezer Sliding Door

    Geser Geser Dada

    YB Chest Freezer Sliding Door nggunakake ngukur kaca Low-E temperatur float 4mm sing anyar, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Chest Freezer Flat Glass Door

    Lemari Kaca Flat Freezer

    YB Chest Freezer Flat Glass Door nggunakake nganyari 4mm ngambang tempered Low-E, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Chest Freezer Flat Glass Door

    Lemari Kaca Flat Freezer

    YB Chest Freezer Flat Glass Door nggunakake nganyari 4mm ngambang tempered Low-E, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Chest Freezer Sliding Glass Door

    Lemari Kaca Geser Dada

    YB Chest Freezer Sliding Glass Door nggunakake kaca 4-low tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Curved Sliding Glass Door

    Pintu Kaca Geser Melengkung

    Pintu Kaca Geser Melengkung YB nggunakake kaca Low-E temperatur float 4mm sing anyar, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Flat Chest Freezer Glass Door

    Pintu Kaca Pewarna Dada Flat

    YB Flat Chest Freezer Glass Door nggunakake kaca 4-low tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Ice Cream Chest Freezer Curved Top Sliding Glass Door

    Freezer Krim Dada Es Krim Melengkung Ndhuwur Kaca Geser

    YB Ice Cream Chest Freezer Curved Top Sliding Glass Door nggunakake upgrade 4mm float tempered Low-E, yaiku anti-tabrakan, bukti bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.
  • Top Open Chest Freezer Glass Door

    Pintu Kaca Pewarna Dada Terbuka Top

    Pintu Kaca Pewarna Dada Terbuka YB Top nggunakake kaca Low-E sing diunggah kanthi float 4mm, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kelas pvc bahan pangan sing ramah lingkungan kanthi sudut ABS, lawang kaca injeksi lengkap uga bisa diwenehake kanggo nyukupi kebutuhan estetika sampeyan. Geser munggah-mudhun utawa kiwa-tengen minangka versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.