DEQING YUEBANG GLASS CO., LTD yaiku amanufacturer sing duwe pengalaman luwih saka 15 taun lan khusus kanggo pengembangan, produksi lan penjualan kabeh jinis Pintu Kaca Pendingin / Mesin Pembeku, Kaca Tempered, Profil Ekstrusi Plastik lan macem-macem aksesoris.
Kanthi luwih saka 8000m2 area tanduran, luwih saka 100+ tenaga kerja trampil lan lini produksi sing paling dewasa, kalebu Mesin Tempered Flat / sudhut mlengkung, Mesin Pemotong Kaca, Mesin Poles Edgework, Mesin Bor, Mesin Notched, Mesin Cetak Sutra, Mesin Kaca Terisolasi, Mesin Ekstrusi, lsp kapasitas produksi kita bisa tekan luwih saka 1000,000m2 kaca tempered, 250.000m2  kaca terisolasi lan profil ekstrusi plastik 2000 ton saben taun. 

Produk utama kalebu:
Pintu Kaca / Mesin Pigunang sing Ndhuwur
Pintu Kaca Pendingin Minuman
Pintu Kaca Kulkas Supermarket
Pintu Kaca Mesin Vending
Pintu Kaca Kabinet Anggur
Tampilan Supermarket Island / Freezer
4 ~ 6mm Kaca sudhut mlengkung / Kaca Low-E
3 ~ 12mm Gelas Flat / Gelas Low-E
Kaca ITO, Kaca Tempered, Kaca Cetak Sutra, Kaca Pemanas
Profil Ekstrusi
lan aksesoris liyane ...

Produk laris ing saindenging jagad, mitra utama kita yaiku ing Jepang, Korea, Thailand, Dubai, Mexico, Chili, Brasil, lsp.
Merek kayata Kulon, Walton, Imbera, Criotec, Fricon, RedBull, UBC Group, Haier, Carrier, lsp. Duwe hubungan apik karo kita.

YueBang factory

Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku ninggalake SMS