DEQING YUEBANG GLASS CO., LTD

Alamat

5F. No. 276, Qingyun Rd., Leidian Town, Deqing, Huzhou, Zhejiang 313219, China.

Telpon

Sales: +86 13588810052

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita