• PVC Extrusion Profile

    Profil Ekstrusi PVC

    Profil Ekstrusi YB PVC gampang diproses lan profil Plastik Ekstrusi ringan (ngambang ing banyu), diprodhuksi kanthi bahan baku paling apik. Bentuk kaku saka PVC digunakake ing konstruksi pipa lan ing aplikasi profil kayata lawang lan windows. YB PVC Profil bisa tahan -40 ℃ -80 ℃, entheng uga panggunaan ramah lingkungan, akeh digunakake ing Pintu Kaca Pigunakan / Pendingin dhewe. Luwih, profil kasebut uga bisa dikirim menyang spesifikasi OEM kaya sing dituntut dening para pelanggan. Kita uga bisa nawakake profil kasebut kanthi macem-macem pilihan warna kaya sing dituntut para pelanggan.