FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan perusahaan perdagangan utawa pabrikan?

Kita duwe pabrik kaca lan kaca dhewe kanthi pengalaman luwih saka 15 taun

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto kanggo nyoba?

Sampel bisa diwenehake udakara 7-15 dina kerja. Amarga larang kanggo sampel, panuku kudu njupuk conto lan biaya pengiriman.

Layanan apa sing bisa diwenehake?

Kita bisa nyuplai layanan OEM / ODM, kita bisa ngasilake produk miturut gambar sampeyan.

Apa cara paket sampeyan?

Umume kita nggunakake EPE Foam + Case Kayu Seaworth (Karton Kayu Lapis), kita malah bisa nampa kustomisasi.

Suwene sampeyan bisa nampa pesen sawise dikirim?

Kanthi ekspres: 4-7 dina teka ing kantor kanthi express (FedEx, DHL, TNT, lsp)
Liwat udara: 4-7 dina tekan bandara paling cedhak
Liwat segara: Udakara 30 dina tekan pelabuhan sing ditemtokake

Apa sampeyan duwe garansi?

Kita duwe garansi winates 15 wulan kanggo kabeh produk. Hubungi langsung kanggo ngerti babagan babar pisan

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Setoran 30% sawise Proforma Invoice dikonfirmasi + saldo 70% sadurunge dikirim
L / C nalika ndeleng
PayPal (Mung kanggo conto conto)

Suwene sampeyan bisa nggawe pangiriman sawise pesanan dikonfirmasi?

Pangiriman bisa digawe udakara 15-35 dina kerja sawise pembayaran ditampa miturut jumlah pesanan.

Pengin kerja sama kita?