• Side Double Glazing for Cake Showcase

    Glazing Ganda Sisih kanggo Showcase Kue

    YB Side Double Glazing kanggo Cake Showcase nggunakake kaca low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Glazing triple kanggo resistensi UV sing luwih apik. YB Side Double Glazing kanggo Cake Showcase bisa nyukupi sarat suhu wiwit 0 ℃ -22 ℃.
  • Insulated Glass with LED Light

    Kaca terisolasi kanthi Lampu LED

    Kaca Terisolasi YB kanthi Lampu LED (umume diarani IGU utawa IG) kasusun saka 2 lembar gelas utawa luwih, dipisahake karo bar spacer sing diisi desiccant lan ditutup kanthi hermitis ing sudhut kanggo mbentuk siji unit. Kaca Terisolasi YB kanthi Lampu LED nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Ruang udara sing ditutup kanthi hermetis (Argon, Krypton opsional) nggawe hambatan kanggo transfer panas lan swara sing ndadekake IGU efektif banget kanggo nyuda utawa ngilangi panas saka udara. Yen dikombinasikake karo lapisan Low-E utawa reflektif, kinerja IGUs insulate bakal saya apik.
  • Coca Cola Logo Illuminated Glass

    Kaca Cahaya Logo Coca Cola

    Kaca Cahaya Logo YB Coca Cola (umume diarani IGU utawa IG) kasusun saka 2 lembar gelas utawa luwih, dipisahake karo bar spacer sing diisi desiccant lan ditutup kanthi hermitis ing pinggiran kanggo mbentuk siji unit. Kaca Cahaya Logo YB Coca Cola nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Ruang udara sing ditutup kanthi hermetis (Argon, Krypton opsional) nggawe hambatan kanggo transfer panas lan swara sing ndadekake IGU efektif banget kanggo nyuda utawa ngilangi panas saka udara. Yen dikombinasikake karo lapisan Low-E utawa reflektif, kinerja IGUs insulate bakal saya apik.
  • Silk Screen Printing Insulated Glass

    Kaca Silk Terisolasi Kaca Terisolasi

    Kaca Terisolasi Layar Sutra YB (umume diarani IGU utawa IG) kasusun saka 2 gelas utawa luwih, dipisahake karo bilah spacer sing diisi desiccant lan ditutup kanthi hermitis ing pinggiran kanggo mbentuk siji unit. Kaca Terisolasi Layar Sutra YB nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Ruang udara sing ditutup kanthi hermetis (Argon, Krypton opsional) nggawe hambatan kanggo transfer panas lan swara sing ndadekake IGU efektif banget kanggo nyuda utawa ngilangi panas saka udara. Yen dikombinasikake karo lapisan Low-E utawa reflektif, kinerja IGUs insulate bakal saya apik.
  • Vacuum Glass

    Kaca Vakum

    Kaca Vakum YB minangka generasi anyar kaca sing hemat energi, kaca vakum duwe kaluwihan kinerja transfer panas, gelas kasebut nggunakake konduktivitas termal udara sing murah. Ing babagan transfer panas, konduktivitas termal saka udhara utawa argon sing diisi nduweni konduktivitas termal sing sithik. Amarga resistensi termal sing dhuwur, anti-kondensasi lan kinerja frosting luwih apik. Kaca vakum digunakake kanggo bangunan, tembok langsir, lawang lan jendhela, lsp. Kaca vakum berkualitas tinggi bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Ukuran, warna utawa desain pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Silk Screen Printing Cake Showcase Glass Door

    Silk Screen Print Cake Showcase Kaca Pintu

    YB Silk Screen Printing Cake Showcase Glass Door nggunakake kaca float tempered Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Glazing triple kanggo resistensi UV sing luwih apik. YB Silk Screen Printing Cake Showcase Kaca Pintu bisa nyukupi sarat suhu wiwit 0 ℃ -22 ℃. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Double Glazing Wine Cabinet Glass Door

    Pintu Kaca Kabinet Anggur Kaca Ganda

    Pintu Kaca Kabinet Anggur YB Double Glazing Anggur nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Glazing triple kanggo resistensi UV sing luwih apik. Pintu Kaca Kabinet Anggur Ganda Ganda YB bisa nyukupi sarat suhu wiwit 5 ℃ -22 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.