• LED Glass Door

    Pintu Kaca LED

    YB LED Glass Door nggunakake float upgrade tempered Low-E sing paling anyar, yaiku anti-tabrakan, bukti ledakan kanthi atose kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca LED YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • LED Light Glass Door

    Pintu Kaca Lampu LED

    Pintu Kaca Lampu YB LED nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, bukti ledakan kanthi atose kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Lampu YB LED bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Snow logo LED Glass Door

    Pintu Kaca LED logo salju

    YB Snow logo LED Glass Door nggunakake float nganyari kaca Low-E tempered, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB Snow logo LED Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.