Pabrik kita melu pameran ing taun iki, kita nampilake lawang kaca mesin pembeku desain anyar, lawang kaca mesin penjual otomatis, akeh pelanggan teka ing stan kita, dheweke nuduhake minat ing lawang kaca, ana indikasi manawa industri kita tuwuh saya maju.

123


Wektu kiriman: Mei-22-2021