Deqing Yuebang Glass Co., Ltd. wis miwiti konstruksi pabrik anyar, sing samesthine bakal rampung ing wulan Desember 2021. Pabrik anyar kasebut jembaré 15.000 meter persegi. Kalebu loro lantai bengkel lan patang jubin kantor.

 Sawise pabrik anyar diadegake, Kita bakal nambahake lini produksi kaca insulasi, 2 lini produksi perakitan 2 lan lini ekstrusi 10 pcs. kapasitas bisa ditambah 2 kali. Lan kita bakal nyiyapake departemen riset lan pangembangan, riset independen lan pangembangan lawang kaca rantai kadhemen komersial.

Deqing Yuebang Glass Co., Ltd minangka pabrikan sing duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang iki lan khusus kanggo desain lan manufaktur kabeh jinis kaca beku / kulkas komersial, lawang kaca lan profil ekstrusi plastik. Kaca kita kalebu kaca sudhut mlengkung 3 ~ 6mm, kaca datar 3 ~ 12mm, kaca E 3 sudhut mlengkung, 3 g 4mm kaca E rendah, kaca ITO, kaca tempered, kaca cetak sutra, kaca pemanas. Etc.  

Pintu kaca kita kalebu lawang kaca bingkai plastik, lawang kaca bingkai aluminium, lawang kaca bingkai injeksi ABS, kaca tempered dobel, kaca triple tempered, lawang kaca E kurang, lawang kaca pemanas, lsp.   

Produk kami wis diekspor menyang Kanada, Amerika, Australia, Jepang, Thailand, Dubai, Malaysia, Arab Saudi, lsp., Respon apik saka para pelanggan. Sugeng rawuh saben pelanggan saka jagad iki bisa ngunjungi kita lan nggawe kerjasama sing nyenengake lan stabil.


Wektu kiriman: Mar-22-2021