Kondensasi

Apa sampeyan ngerti manawa lemari es kaca dadi kondensasi (banyu) ing sisih njaba gelas ing wilayah sing asor banget? Iki ora mung nduwe tampilan sing ala, nanging bisa nyebabake banyu mbentuk ing jubin kayu atos, nyebabake karusakan sing ora bisa diatasi utawa nggawe jubin ubin kanthi lunyu.

Ora akeh wong sing ngerti yen tuku lemari es kaca kaya lawang kaca kepungkur mung digunakake kanggo kulkasan komersial ing toko-toko lan toko lsp. Nanging saiki kanthi boom renovasi sing saya akeh lan area alfresco njupuk lemari es lawang sing dadi edisi kabeh omah kudu lan dibutuhake.

Kondensasi biasane wujud nalika ana banyu ing udhara (asor), lan amarga interior kulkas adhem, gelas uga adhem, lan iki digabungake karo cuaca sing lembab ing njaba kulkas nyebabake banyu, kaya ing wayah esuk sampeyan ndeleng windows njero omah kabut munggah, gelas isih adhem banget saka njaba, mula ana banyune ing njero.

Saiki, kanggo menehi ide babagan kedadeyan saiki amarga ora akeh sing nyoba nglawan masalah iki, kita wis nggawe sawetara cathetan dhasar;

1. Lemari es dobel (2 x panel) normal kanthi gelas normal bakal mulai kondensat udakara 50-55% asor, iki standar pasar lan bakal nyiram banyu ing luwih saka 65-70%.

2. Unit mengkilap kaping telu luwih apik amarga panel ngarep ora adhem amarga kita duwe 3 x lapisan dudu 2, mula umume 60-65% cukup apik sadurunge kondensasi diwiwiti.

3. Banjur kita pindhah menyang kaca LOW E, iki minangka lapisan khusus sing ana ing kaca sing nuduhake sinar panas 70% luwih apik, umume tetep adhem luwih apik lan mbantu njaga kaca sing luwih anget. Umume LOW E bakal entuk nganti 70-75% sadurunge kondensasi diwiwiti.

4. Isi Gas Argon - Proses iki akeh unit lan mbantu nglindhungi kaca ngarep supaya adhem amarga nyedhiyakake lapisan ing antarane 2 x panel gas, iki digabungake karo ndhuwur sing bakal mbantu minimal 5% liyane sadurunge wujud asor.

5. Kaca Panas - Siji-sijine cara kanggo mandheg kondensasi 100% ing kaca yaiku kaca sing digawe panas. Iki nggunakake film sing diisi daya listrik kanthi voltase kurang kanthi daya udakara 50-65 Watt, mula iki sabenere minimal dobel konsumsi energi unit kasebut, umume 3 kali energi. Nanging bisa mandheg kondensasi ing awak utawa bingkai lawang sing uga umum banget.

6. Kondensasi ing pigura awak lan lawang umum banget ing unit sing luwih murah. Proses umpluk isolasi awak njero tampil seneng banget ing pirang-pirang pabrik lan kerja umpluk sing ora apik bisa nyebabake kabeh masalah kondensasi, luwih-luwih yen unit kasebut stainless steel. Kadhemen isih bisa diwiwiti saka kulkas menyang bagean pigura lan sisih kulkas, banjur bisa kondensat kaya cara kaca, mula penting kanggo mesthekake yen supplier sampeyan uga wis nutupi iki. Ana cara kanggo pertempuran kanthi nduwe pipa panas kondensor sing disalurake ing tembok njero.

 

Dadi piwulang ringkes babagan kondensasi, mula masarakat ora kejiret ora ngerti apa sing dituku.


Wektu kiriman: Jul-20-2020