• Pameran

              Pabrik kita melu pameran ing taun iki, kita nampilake lawang kaca mesin pembeku desain anyar, lawang kaca mesin penjual otomatis, akeh pelanggan teka ing stan kita, dheweke nuduhake minat ing lawang kaca, ana indikasi manawa industri kita tuwuh saya maju.
    Waca liyane
  • New factory set up

    Pabrik anyar didegake

    Deqing Yuebang Glass Co., Ltd. wis miwiti konstruksi pabrik anyar, sing samesthine bakal rampung ing wulan Desember 2021. Pabrik anyar kasebut jembaré 15.000 meter persegi. Kalebu loro lantai bengkel lan patang jubin kantor. Sawise tanduran anyar ditetepake, Kita bakal nambah ...
    Waca liyane
  • Pintu Kaca LED

    Kaca Kaca LED minangka produk standar sing diproduksi dening perusahaan kanggo pelanggan ing lapangan sing adhem. Produk kasebut nggunakake Kaca Tempered Low-E 4mm + Kaca Tempered 4mm, logo LED mlengkung ing akrilik utawa terukir ing Kaca lan dilebokake ing tengah-tengah kaca gelas iki. Umume efek tampilan akeh ...
    Waca liyane
  • NEW Arrival in September – Frameless Painting Glass Door with Round Corner

    Rawuh BARU ing wulan September - Pintu Kaca Lukisan Tanpa Bingkai kanthi Sudut Bunder

    Sawise ngenalake Door Corner Glass Door kanthi Add-on Handle ing wulan Juli. Dina iki, kita arep ngenalake adhine, Putaran Kaca Sudut Bulat. Spesifikasi Ing Ngisor: Ngatur Lukisan Kasedhiya Add-on Handle and Frame Aluminium Ukuran Luwes Double utawa Triple Glazin ...
    Waca liyane
  • New Arrival in July – Square Corner Freezer/Cooler Glass Door

    Rawuh Anyar ing wulan Juli - Free Corner Freezer / Cooler Glass Door

    Kanthi nambah kepinginan kanggo estetika, YB Glass tetep fokus ing kinerja produk lan desain eksterior. Dina iki, kita pengin ngenalake desain anyar - Door Glass Frameless kanthi Add-on Handle. Pencetakan Sutra sekitar Bingkai Aluminium Menangani Aluminium Add-on ...
    Waca liyane
  • Something you don’t know about the condensation on your Glass Door Fridge

    Ana prekara sing ora sampeyan ngerteni babagan kondensasi ing Kulkas Kaca Kaca

    Kondensasi Apa sampeyan ngerti manawa lemari es kaca dadi kondensasi (banyu) ing sisih njaba gelas ing wilayah sing asor banget? Iki ora mung nduwe tampilan sing ala, nanging bisa nyebabake banyu mbentuk ing jubin kayu atos, nyebabake karusakan sing ora bisa diatasi utawa nggawe jubin ubin kanthi lunyu. Ora lo ...
    Waca liyane