• Something you don’t know about the condensation on your Glass Door Fridge

    Ana prekara sing ora sampeyan ngerteni babagan kondensasi ing Kulkas Kaca Kaca

    Kondensasi Apa sampeyan ngerti manawa lemari es kaca dadi kondensasi (banyu) ing sisih njaba gelas ing wilayah sing asor banget? Iki ora mung nduwe tampilan sing ala, nanging bisa nyebabake banyu mbentuk ing jubin kayu atos, nyebabake karusakan sing ora bisa diatasi utawa nggawe jubin ubin kanthi lunyu. Ora lo ...
    Waca liyane
  • Do you really know Tempered Glass?

    Apa sampeyan ngerti tenan Kaca Tempered?

    Kaca tempered Kaca gelas utawa toughened minangka jinis kaca keamanan sing diproses kanthi perawatan termal utawa kimia sing dikontrol kanggo nambah kekuwatan dibandhingake karo kaca normal. Tempering ndadekake permukaan njaba dadi kompresi lan interior dadi ketegangan. Tekanan kasebut nyebabake gelas, nalika ...
    Waca liyane