• Black Vertical Refrigerator Glass Door

    Pintu Kaca Kulkas Vertikal Ireng

    Pintu Kaca Kulkas Vertikal YB Ireng nggunakake gelas Low-E sing diunggah kanthi float upgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Kulkas Vertikal YB Ireng bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Side Double Glazing for Cake Showcase

    Glazing Ganda Sisih kanggo Showcase Kue

    YB Side Double Glazing kanggo Cake Showcase nggunakake kaca low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Glazing triple kanggo resistensi UV sing luwih apik. YB Side Double Glazing kanggo Cake Showcase bisa nyukupi sarat suhu wiwit 0 ℃ -22 ℃.
  • Aluminum Alloy Frame Beverage Cooler Glass Door

    Pintu Kaca Pendingin Minuman Bingkai Minuman Bingkai Aluminium

    Pintu Kaca Pendingin Minuman Bingkai Minuman YB Aluminium nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca atap mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Pendingin Minuman Bingkai Minuman YB Aluminium bisa memenuhi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Kitchen Cabinet Glass Door

    Pintu Kaca Kabinet Dapur

    Pintu Kaca Kabinet Dapur YB nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Kabinet Dapur YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Insulated Glass with LED Light

    Kaca terisolasi kanthi Lampu LED

    Kaca Terisolasi YB kanthi Lampu LED (umume diarani IGU utawa IG) kasusun saka 2 lembar gelas utawa luwih, dipisahake karo bar spacer sing diisi desiccant lan ditutup kanthi hermitis ing sudhut kanggo mbentuk siji unit. Kaca Terisolasi YB kanthi Lampu LED nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Ruang udara sing ditutup kanthi hermetis (Argon, Krypton opsional) nggawe hambatan kanggo transfer panas lan swara sing ndadekake IGU efektif banget kanggo nyuda utawa ngilangi panas saka udara. Yen dikombinasikake karo lapisan Low-E utawa reflektif, kinerja IGUs insulate bakal saya apik.
  • Coca Cola Logo Illuminated Glass

    Kaca Cahaya Logo Coca Cola

    Kaca Cahaya Logo YB Coca Cola (umume diarani IGU utawa IG) kasusun saka 2 lembar gelas utawa luwih, dipisahake karo bar spacer sing diisi desiccant lan ditutup kanthi hermitis ing pinggiran kanggo mbentuk siji unit. Kaca Cahaya Logo YB Coca Cola nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Ruang udara sing ditutup kanthi hermetis (Argon, Krypton opsional) nggawe hambatan kanggo transfer panas lan swara sing ndadekake IGU efektif banget kanggo nyuda utawa ngilangi panas saka udara. Yen dikombinasikake karo lapisan Low-E utawa reflektif, kinerja IGUs insulate bakal saya apik.
  • Silver Frame Upright Freezer Glass Door

    Pintu Kaca Pigun Ukir Waja Perak

    YB Silver Frame Upright Freezer Glass Door nggunakake kaca ngambang Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB Silver Frame Upright Freezer Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • White Tempered Decoration Glass

    Kaca Dekorasi Tempered Putih

    Kaca Dekorasi Temperatur Putih YB minangka kaca keamanan sing digawe panas. Wis ngalami perawatan panas khusus kanggo nambah kekuwatan lan tahan pengaruh. Luwih tahan rusak saka kaca gelas biasa. Lan yen rusak, umume pecah dadi partikel sing cukup cilik, sing ora bisa nyebabake cilaka serius. Kaca tempered digunakake kanggo bangunan, peralatan tampilan, lemari es, lawang lan jendhela, lsp. Kaca toughened bermutu tinggi sing digawe kanthi kaca gelas anil bermutu tinggi, bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Kekandelan saka 3mm nganti 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Desain warna utawa pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Silk Screen Printing Tempered Glass

    Kaca Sutra Nyithak Kaca Tempered

    Kaca Tempered YB Silk Screen Printing minangka kaca keamanan sing digawe panas. Wis ngalami perawatan panas khusus kanggo nambah kekuwatan lan tahan pengaruh. Luwih tahan rusak saka kaca gelas biasa. Lan yen rusak, umume pecah dadi partikel sing cukup cilik, sing ora bisa nyebabake cilaka serius. Kaca tempered digunakake kanggo bangunan, peralatan tampilan, lemari es, lawang lan jendhela, lsp. Kaca toughened bermutu tinggi sing digawe kanthi kaca gelas anil bermutu tinggi, bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Kekandelan saka 3mm nganti 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Desain warna utawa pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Tempered Glass

    Kaca Tempered

    YB Tempered Glass minangka kaca keamanan sing digawe panas. Wis ngalami perawatan panas khusus kanggo nambah kekuwatan lan tahan pengaruh. Luwih tahan rusak saka kaca gelas biasa. Lan yen rusak, umume pecah dadi partikel sing cukup cilik, sing ora bisa nyebabake cilaka serius. Kaca tempered digunakake kanggo bangunan, peralatan tampilan, lemari es, lawang lan jendhela, lsp. Kaca toughened bermutu tinggi sing digawe kanthi kaca gelas anil bermutu tinggi, bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Kekandelan saka 3mm nganti 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Desain warna utawa pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Upright Freezer Glass Door with Recessed Handle

    Pintu Kaca Freezer sing Ndhuwur kanthi Pegangan Reses

    YB Upright Freezer Glass Door karo Recessed Handle nggunakake kaca float tempered Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, bukti bledosan kanthi kaca atap mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca YB Upright Freezer kanthi Handle Recessed bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Chest Freezer Glass Door with Aluminum Handle

    Pintu Kaca Pewarna Dada kanthi Pegangan Aluminium

    YB Chest Freezer Glass Door kanthi Aluminium Handle nggunakake kaca Low-E tempered float 4mm sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, bukti bledosan kanthi kaca atap mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃. Bahan bingkai kasebut minangka bahan pvc kelas pangan sing ramah lingkungan. Geser ngiwa-nengen versi biasa, loker lan lampu LED iku opsional.