• White Tempered Decoration Glass

    Kaca Dekorasi Tempered Putih

    Kaca Dekorasi Temperatur Putih YB minangka kaca keamanan sing digawe panas. Wis ngalami perawatan panas khusus kanggo nambah kekuwatan lan tahan pengaruh. Luwih tahan rusak saka kaca gelas biasa. Lan yen rusak, umume pecah dadi partikel sing cukup cilik, sing ora bisa nyebabake cilaka serius. Kaca tempered digunakake kanggo bangunan, peralatan tampilan, lemari es, lawang lan jendhela, lsp. Kaca toughened bermutu tinggi sing digawe kanthi kaca gelas anil bermutu tinggi, bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Kekandelan saka 3mm nganti 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Desain warna utawa pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Silk Screen Printing Tempered Glass

    Kaca Sutra Nyithak Kaca Tempered

    Kaca Tempered YB Silk Screen Printing minangka kaca keamanan sing digawe panas. Wis ngalami perawatan panas khusus kanggo nambah kekuwatan lan tahan pengaruh. Luwih tahan rusak saka kaca gelas biasa. Lan yen rusak, umume pecah dadi partikel sing cukup cilik, sing ora bisa nyebabake cilaka serius. Kaca tempered digunakake kanggo bangunan, peralatan tampilan, lemari es, lawang lan jendhela, lsp. Kaca toughened bermutu tinggi sing digawe kanthi kaca gelas anil bermutu tinggi, bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Kekandelan saka 3mm nganti 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Desain warna utawa pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Tempered Glass

    Kaca Tempered

    YB Tempered Glass minangka kaca keamanan sing digawe panas. Wis ngalami perawatan panas khusus kanggo nambah kekuwatan lan tahan pengaruh. Luwih tahan rusak saka kaca gelas biasa. Lan yen rusak, umume pecah dadi partikel sing cukup cilik, sing ora bisa nyebabake cilaka serius. Kaca tempered digunakake kanggo bangunan, peralatan tampilan, lemari es, lawang lan jendhela, lsp. Kaca toughened bermutu tinggi sing digawe kanthi kaca gelas anil bermutu tinggi, bisa rata utawa mlengkung kaya kekarepan. Kekandelan saka 3mm nganti 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Desain warna utawa pola apa wae uga bisa disesuaikan.
  • Tempered Chest Freezer Flat Glass

    Kaca Pinggang Dada Dingin Kaca

    YB Tempered Chest Freezer Flat Glass nggunakake kaca tempered float Low-E sing diupgrade 4mm, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃.
  • Ice Cream Display Glass

    Kaca Tampilan Es Krim

    Kaca Tampilan Es Krim YB nggunakake kaca tempered Low-E float 4mm sing dianyarke, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃.
  • Cake Cabinet Display Glass

    Kaca Tampilan Kabinet Kue

    Kaca Tampilan Kabinet Kue YB nggunakake kaca tempered Low-E float 6mm sing dianyarke, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ nganti 10 ℃.