• Black Vertical Refrigerator Glass Door

    Pintu Kaca Kulkas Vertikal Ireng

    Pintu Kaca Kulkas Vertikal YB Ireng nggunakake gelas Low-E sing diunggah kanthi float upgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Kulkas Vertikal YB Ireng bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Aluminum Alloy Frame Beverage Cooler Glass Door

    Pintu Kaca Pendingin Minuman Bingkai Minuman Bingkai Aluminium

    Pintu Kaca Pendingin Minuman Bingkai Minuman YB Aluminium nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca atap mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Pendingin Minuman Bingkai Minuman YB Aluminium bisa memenuhi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Kitchen Cabinet Glass Door

    Pintu Kaca Kabinet Dapur

    Pintu Kaca Kabinet Dapur YB nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Kabinet Dapur YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Silver Frame Upright Freezer Glass Door

    Pintu Kaca Pigun Ukir Waja Perak

    YB Silver Frame Upright Freezer Glass Door nggunakake kaca ngambang Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB Silver Frame Upright Freezer Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Upright Freezer Glass Door with Recessed Handle

    Pintu Kaca Freezer sing Ndhuwur kanthi Pegangan Reses

    YB Upright Freezer Glass Door karo Recessed Handle nggunakake kaca float tempered Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, bukti bledosan kanthi kaca atap mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca YB Upright Freezer kanthi Handle Recessed bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • PVC Frame Mini Fridge Glass Door

    Pintu Kaca Kulkas Mini Frame PVC

    YB PVC Frame Mini Fridge Glass Door nggunakake float upgrade low-E tempered float, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB PVC Frame Mini Fridge Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Rose Gold Glass Door

    Pintu Kaca Emas Mawar

    YB Rose Gold Glass Door nggunakake float upgrade Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB Rose Gold Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Upright Beverage Cooler Glass Door

    Pintu Kaca Pendingin Minuman sing Ndhuwur

    Kaca Pintu Kaca Pendingin Minuman YB Upright nggunakake kaca Low-E tempered float, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Pendingin Minuman YB Upright Beverage bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Beverage Cooler Glass Door

    Pintu Kaca Pendingin Minuman

    Pintu Kaca Pendingin Minuman YB nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu kaca adhem wedang YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Built-in, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Beverage Mini Fridge Glass Door

    Pintu Kaca Kulkas Minuman Minuman

    Pintu Kaca Kulkas Minuman YB Beverage nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Kulkas Minuman YB Minuman bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Black Frame Fridge Glass Door

    Pintu Kaca Kulkas Bingkai Ireng

    Pintu Kaca Kulkas YB Ireng Bingkai nggunakake gelas Low-E sing dianyarke kanggo float, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca Kulkas Frame YB Ireng bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Bright Silver Glass Door

    Pintu Kaca Perak sing Padhang

    Pintu Kaca YB Bright Sliver nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. Pintu Kaca YB Bright Sliver bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah kebocoran hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.