• Aluminum Vending Machine Glass Door

    Pintu Kaca Mesin Vending Aluminium

    Kaca Kaca Mesin Vending Aluminium YB nggunakake kaca Low-E tempered float sing dianyarke, yaiku anti-tabrakan, bukti ledakan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Kaca Kaca Mesin Vending Aluminium YB bisa memenuhi persyaratan suhu saka 0 ℃ -25 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Gold Color Vending Machine Glass Door

    Kaca Kaca Mesin Vending Warna Emas

    Kaca Kaca Mesin Vending Warna Emas YB nggunakake gelas Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Kaca Kaca Mesin Vending Warna Emas YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -25 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Silver Color Vending Machine Glass Door

    Mesin Kaca Vending Warna Silver

    Kaca Kaca Mesin Vending Warna Silver YB nggunakake gelas Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Kaca Kaca Mesin Vending Warna Silver YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -25 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Standard Frame Vending Machine Glass Door

    Pintu Kaca Mesin Vending Bingkai Standar

    Kaca Kaca Mesin Botol Vending Standar YB nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Mesin Kaca Vending Bingkai Vending Standar YB bisa memenuhi sarat suhu wiwit 0 ℃ -25 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Vending Machine Glass Door

    Pintu Kaca Mesin Vending

    Mesin Kaca YB Vending Machine nggunakake kaca Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Pintu Kaca Mesin Vending YB bisa nyukupi sarat suhu saka 0 ℃ -25 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Shiny Silver Vending Machine Glass Door

    Mesin Kaca Vending Silver Vending Shiny

    Kaca Kaca Mesin Vending Silver Vending Shiny nggunakake gelas Low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca depan mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Mesin Kaca Vending Silver Vending Shiny Silver bisa memenuhi persyaratan suhu saka 0 ℃ -25 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.