• Frameless Walk-in Freezer Glass Door

    Pintu Kaca Freezer Walk-in Tanpa Bingkai

    YB Frameless Walk-in Freezer Glass Door nggunakake kaca low-E tempered float sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB Frameless Walk-in Freezer Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Walk-in Freezer Glass Door

    Pintu Kaca Pewarna Walk-in

    YB Walk-in Freezer Glass Door nggunakake float upgrade low-E tempered float, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Triple glazing kanggo panggunaan beku, fungsi pemanas ora opsional. YB Walk-in Freezer Glass Door bisa nyukupi sarat suhu saka -30 ℃ -10 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.