• Wine Cabinet Glass Door

    Pintu Kaca Kabinet Anggur

    Pintu Kaca Kabinet Anggur YB nggunakake float kaca Low-E sing dianyarke, yaiku anti-tabrakan, bukti ledakan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Glazing triple kanggo resistensi UV sing luwih apik. Pintu kaca kabinet anggur YB bisa nyukupi sarat suhu wiwit 5 ℃ -22 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.
  • Wine Storage Glass Door

    Pintu Kaca Panyimpenan Anggur

    Pintu Kaca Panyimpenan Anggur YB nggunakake float kaca Low-E sing diupgrade, yaiku anti-tabrakan, tahan bledosan kanthi kaca kaca mobil. Umume lawang kaca iku kaca pindho sing diisi karo Argon, Krypton ora opsional. Glazing triple kanggo resistensi UV sing luwih apik. Pintu Kaca Panyimpenan Anggur YB bisa nyukupi sarat suhu wiwit 5 ℃ -22 ℃, gasket kanthi magnetik sing kuwat bisa nyegah bocor hawa adhem lan luwih hemat energi. Bingkai bisa arupa pvc, paduan aluminium, waja tahan karat kanthi warna sing sampeyan pasoni kanthi beda kebutuhan utawa rasa. Recessed, Add-on, Full dawa utawa selaras gagang uga bisa dadi titik estetis.